Vyberte stránku

Vůbec první pivní degustace v Pubu, ve spolupráci s Medvědem, ve čtvrtek 15.3.2018, proběhla na výsost a ke spokojenosti všech zúčastněných !!! Já osobně jsem byl v napětí již od 29.ledna, kdy jsem společně se svou chotí Lucií vyrazil do Vrchlabí k Medvědům, abychom se podívali, kde a kým se vaří skvost v podání sládka ing. Petra Bednáře, který mmj,získal i významné ocenění ,,SLÁDEK ROKU 2017,
Přijetí bylo vřelé, pohostinnost štědrá, a provedení pivovarem i s výkladem odborné. Odjížděl jsem do Říčan spokojen s dobrými zprávami o termínu konání březnové degustace v Pubu. A 15.3.2018 , v 18:00 dorazil Petr i se svým kolegou Tomášem Zelinkou. Navozily se sudy s lahodným mokem, zprovoznilo se výčepní zařízení s dalšími dvěma kohouty a vše bylo připraveno. Degustaci nám požehnal, vždy s úsměvem naladěný, farař Kosťa a se slovy DEJ BŮH ŠTĚSTÍ!!! jsme ochutnali na čepu 11° Early evening ale, 11° polotmavý ležák, 12° světlý ležák, 13° Hop bit – ležák zastudena chmelený, 14° tmavý speciál, 15° Intergalactic Pale Ale, 16° Ibiškovou pšenici, svrchně kvašenou ( to bylo to ,,divný pivo,,) a konečně 20° Grizly, Z produkce TV udírna jsme ochutnali jitrnice, jelita, žemláky, tismický Gothaj, tismickou slaninku a tismickou krkovici.
A na závěr bych si zde dovolil poděkovat celému týmu pivovar Medvěd z Vrchlabí http://pivovarskabasta.cz/cs.
V případě zájmu bychom mohli tuto akci opakovat. Stále ještě můžete ochutnat 12° světlý ležák, 11° Early evening ale, 11° polotmavý ležák, 13° Hop bit a 15° Intergalactic Pale Ale, zásoby jsou omezené a druhy piv střídám po vyčepování sudu.
 
 
Share This